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De 35 € a 65 €
Cézembre
MICHELIN 2020
17 rue Grégoire de Tours, 75006 Paris Itinerários
Moderna
  • O prato MICHELIN : uma cozinha de qualidade Produtos de qualidade e a mão do chefe: uma boa comida, nem mais nem menos !
  • Categoria simples.

Informações

  • Moderna
  • Quadro contemporâneo
  • Ar condicionado
  • Restaurante não fumadores
  • Cardápio vegetariano
  • Mastercard
  • Visa
  • Restaurante

Informações práticas

Guia MICHELIN

Cézembre is an uninhabited coastal island in Saint-Malo bay and also the name chosen by the chef, originally from Brittany, for his restaurant a stone's throw from Boulevard St Germain. The food, devised as a single set menu (three and five courses) and fish and seafood-focused, is meticulous and generous (fish sourced direct from Erquy), the food and wine pairings are perfect. Success (and good value) come with a price: the place is packed in the evening. - Os inspetores do guia MICHELIN

Localização

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