De 25 US$ a 50 US$
The Clam
MICHELIN 2020
420 Hudson St., New York 10014 Itinerários
  • O prato MICHELIN : uma cozinha de qualidade Produtos de qualidade e a mão do chefe: uma boa comida, nem mais nem menos !
  • Bom nível.

Informações

  • Acolhedora
  • Restaurante não fumadores
  • Restaurante

Informações práticas

Guia MICHELIN

If you’re going to name your place after a single item of food, you need to have mastered its cooking. Fortunately, Chef/co-owner Mike Price knows exactly how to get the best out of these versatile little tidbits of delight—whether they’re grilled in their shells with buttered crumbs or atop a pizza. It’s even worth ordering the clam dip here while you decide which other clam items to order.

Don’t fall into the trap of thinking, however, that this sweet little corner bistro is in any way gimmicky or one dimensional. In truth, there are plenty of equally appealing, non-clam-specific seafood dishes that also hit the spot, like roast halibut with gem lettuce or grilled scallops with anchovy aïoli. But lovers of the bivalve mollusk will love The Clam.

- Os inspetores do guia MICHELIN

Localização

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Onde comerpor perto

  • De 50 US$ a 75 US$
    MICHELIN 2020
    39 m - 435 Hudson St., New York 10014
  • De 25 US$ a 50 US$
    MICHELIN 2020
    135 m - 456 Hudson St., New York 10014
  • De 15 US$ a 25 US$
    MICHELIN 2020
    140 m - 455 Hudson St., New York 10014

Onde dormirpor perto

O que ver e fazerpor perto