De 25 US$ a 50 US$
Takashi
MICHELIN 2020
456 Hudson St., New York 10014 Itinerários
Japonesa
  • O prato MICHELIN : uma cozinha de qualidade Produtos de qualidade e a mão do chefe: uma boa comida, nem mais nem menos !
  • Categoria simples.

Informações

  • Japonesa
  • Acolhedora
  • Ar condicionado
  • Restaurante não fumadores
  • Meia ração

Informações práticas

Guia MICHELIN

The late, beloved Chef Takashi Inoue honored his Korean ancestry and Osaka upbringing with a delicious array of yakiniku favorites at this cozy space. Tremendous care, planning and sourcing of specialty cuts went into the menu design before the restaurant opened its doors to acclaim. Inside, find high-tech grills gracing the tables and cutesy wall cartoons that depict beefy cuts, offal and innards.

The carte is exotic to say the least (testicargot, anyone? ), filled with meats and surprises like tripe or even namagimo—raw liver with sesame oil and roasted rock salt. The kitchen’s yakiniku (table-grilling) specialties are presented to you to cook at your own pace and may include items like shio-tan (tongue) marinated in soy, apples and orange marmalade.

- Os inspetores do guia MICHELIN

Localização

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Onde comerpor perto

  • De 15 US$ a 25 US$
    MICHELIN 2020
    30 m - 455 Hudson St., New York 10014
  • De 50 US$ a 75 US$
    MICHELIN 2020
    118 m - 435 Hudson St., New York 10014
  • De 75 US$ a 150 US$
    MICHELIN 2020
    126 m - 86 Bedford St., New York 10014

Onde dormirpor perto

O que ver e fazerpor perto