Uma estrela MICHELIN: uma cozinha de grande fineza. Merece a pena parar!
Produtos de primeira qualidade, uma evidente finura na execução dos pratos, sabores acentuados, constância na realização dos pratos.
Informações
Criativa
Ar condicionado
Parque ou jardim
Parque de estacionamento
Acesso para cadeirantes
Refeição no terraço
Amex
Mastercard
Visa
Informações práticas
Descrição
Close to Saint-Jean-de-Luz and the coast, this old Basque farmhouse has a more modern wing overlooking the Rhune (Larrun) mountain and the countryside. It is here, in the heart of the Basque Country, that Cédric Béchade and his wife Marion decided to set up shop. He is hardly an unknown in the gourmet world: previously sous-chef to Jean-François Piège at the Plaza Athénée, he trained in Biarritz at the Hôtel du Palais under Jean-Marie Gauthier before joining the Hostellerie de Plaisance after the departure of one Philippe Etchebest. In the kitchen, this creative chef uses high-quality Basque ingredients, treating them with all the care they deserve.